باسمه تعالی
در باب اهمیت و ضرورت برگزاری این همایش ،نکات متعددی و مواردی است که به برخی از انها اشاره می شود..اولا:ولایت فقیه به عنوان رکن رکین جامعه اسلامی و نایب عام حضرت بقیه الله الاعظم امام زمان (عج) که ولایت ایشان در امتداد ولایت الله و رسول (ص) و ایمه هدی(ع) می باشد، قول و فعل و تقریر ایشان بر همگان حجت است، از نظر قولی بارها در جلسات متعد،  هفته معلم و حضور فیزیکی در دانشگاه فرهنگیان که معمولا مرسوم نیست ، انتظارات و مطالباتی از مسولین ، معلمان، دانشجو معلمان و اساتید دانشگاه فرهنگیان داشته اند.

ثانیا: با بررسی بیانات مطرح شده حضرت آقا در جلسات متعدد و تاکید بر اینکه این داشگاه مهم و بنده هر کاری از دستم بر بیاید برای این دانشگاه انجام خواهم داد، مسولیت همه اعضای دانشگاه از وزارت اموزش و پرورش گرفته تا وزارت علوم ،وحتی مسولین دانشگاه فرهنگیان (اساتید،دانشچو معلمان،و...) را بیشتر کرده و همه موظف به انجام  امر مولوی ایشان می باشند.

ثالثا: فرمایشات و نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی به امر تعلیم و تربیت، حکایت از اهمیت و نقش محوری دانشگاه فرهنگیان برای تحول دارد.

رابعا: یکی از راهبرد های  رهبری در بیانات گام دوم انقلاب، راهبرد اقتصادی است. اثرگذاری حرف معلم و روحانی در یک جامعه قدرتمند اقتصادی بالاتر است. تقویت خرد تدبیری شاید مهمترین ماموریت آموزش و پرورش در طول 12 سال تعلیم و تربیت باشد. هویت اسلامی از مسیر توسعه علم نافع و عمل صالح حرکت می‌کند. یکی از دلایل سردرگمی و دورگه‌ای شدن هویت این است که افراد خودشان را دریافت نمی‌کنند، موقعیت نسل امروز را باید بفهمیم نسلی که فردیت و استقلال برایش اهمیت پیدا کرده است ،در پرتو اندیشه بلند معلمان و بازنگری در کتب درسی، تعلیم و تربیت تفکرساز و اندیشه‌ساز را داشته باشیم که در نهایت به اقتصاد برتر کشور کمک کند.